Du er landet på Fodliste.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods klistermærke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods klistermærke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tape/ klistermærker til brystløft – InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods

Vores første anbefaling er “Tape/ klistermærker til brystløft – InnovaGoods” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt brystløft med tape / klistermærker der giver et flot resultat! Giv din barm et pænt og naturligt løft, så du ikke behøver at bruge BH under yndlingskjolen eller toppen. Med disse klistermærker undgår du de irriterende stropper fra BH’en.  Sættet…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Regnbueprojektorlampe med klistermærker Claibow InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Regnbueprojektorlampe med klistermærker Claibow InnovaGoods som vi har fundet til 99,- hos Dealshoppen DK.

Forhandlerens beskrivelse:
En original lampe med regnbueprojektor og klistermærker, der er ideel til at dekorere og oplyse børneværelser.
Denne originale multifunktionelle LED-lampe er perfekt som natlampe og hjælper børn med at slappe af og sove.
Den indeholder også 8 genanvendelige dekorative klistermærker, så de små kan have det sjovt hver aften med at personliggøre deres lampe.
Den fungerer med 3 AAA-batterier, der ikke medfølger, og er meget nem at bruge, da den har en enkelt tænd/sluk-knap til at tænde og slukke den.
Lampen er formet som en sky med et hvidt lys og projicerer en regnbue på væggen fra bagsiden.
For at regnbueeffekten kan ses, skal rummet være mørkt, og lampen skal placeres meget tæt på væggen (i en afstand på ca. 5 til 15 cm).
Da den er let og bærbar, kan den nemt bruges overalt uden ledninger eller stik, og den bliver ikke varm eller brænder for at øge sikkerheden.
Specifikationer: Materiale: ABS Farve: Hvid Design: Innovativ og funktionel Type: Elektrisk Multifunktion: LED Lampe Projektor Natlys LED Lys: 3x 23 lm Type af lys: Multifarvet Hvidt lys Sæt med klistermærker: x8 Genanvendelig Enkelt knap: Tænd/sluk-knap Praktisk, nem og sikker brug: Bliver ikke var og giver ikke forbrændinger Gavnlige effekter: Hjælper med søvn og hvile Original og bærbar: Alsidig og kan tilpasses Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Virker med batterier: 3 x AAA, ikke inkluderet Ca.
mÃ¥l: 18 x 11 x 5,5 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste InnovaGoods Klistermærke på listen er Regnbueprojektorlampe med klistermærker Claibow InnovaGoods fra Dealshoppen DK med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Klistermærke er Tape/ klistermærker til brystløft – InnovaGoods som du kan købe for 39.00 hos shoppio.dk. Forskellen på de to priser er 60 kr.
Ovenstående InnovaGoods Klistermærke data og priser er hentet fra 2 butikker (shoppio.dk, Dealshoppen DK). Alle InnovaGoods Klistermærke tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klistermærke guides:

Fandt du ikke det rigtige Klistermærke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klistermærke: