Du er landet på Fodliste.dk, det helt rigtige sted at finde magnetliste. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle magnetliste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: CHAMELEON Magnetliste (selvklæb.) m/4 magneter

  Vores første anbefaling er “CHAMELEON Magnetliste (selvklæb.) m/4 magneter” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

  2: DUCKY Magnetliste (selvklæb.) m/4 magneter

   Vores anden anbefaling er “DUCKY Magnetliste (selvklæb.) m/4 magneter” som er vores anbefaling nummer 2Tjek bedste pris ❯❯

   8: Magnetliste i hvid 50×350 mm. inkl. 6 magneter

   • Farve: Hvid

   Sidste produkt på vores liste er Magnetliste i hvid 50×350 mm. inkl. 6 magneter som vi har fundet til 89,- hos Magnetz.

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste magnetliste i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse magnetliste:

   Dyreste Magnetliste på listen er Ifö Space magnetliste til nicheløsning, sæt fra Elvvs.dk med en pris på 657.00. Billigste udvalgte Magnetliste er Magnetliste i sort 50×350 mm. inkl. 6 magneter som du kan købe for 89.00 hos Magnetz. Forskellen på de to priser er 568 kr.
   Ovenstående Magnetliste data og priser er hentet fra 9 butikker (Magnetz, KitchenOne.dk, WATTOO.DK, Nordic Nest DK, Kitchentime DK, Roboteksperten DK, VVSproffen.dk, Elvvs.dk, vvs.dk). Alle Magnetliste tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Magnetliste guides:

   Fandt du ikke det rigtige Magnetliste blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Magnetliste: